Goed en verzorgd ouder worden

We merken aan ons lichaam dat we ouder worden. Bijvoorbeeld aan huid, haar en energie. In Health Centrum Salus staat een professioneel team van behandelaren klaar.


Een lichaam moet een leven lang mee. Er goed voor zorgen is meer dan alleen luxe. Goede voeding, voldoende beweging en buitenlucht zijn belangrijk. Ook een goede verzorging van het lichaam hoort hierbij. Health Centrum Salus van het Bartholomeus Gasthuis is hierin gespecialiseerd. Salus bestaat onder andere uit een haarstudio, een huidsalon, een pedicure, een nagelstudio en een winkel met een breed assortiment verzorgings- en lifestyleproducten. Daarnaast zijn er diverse activiteiten en behandelaren op het gebied van lifestyle. U kunt bijvoorbeeld meedoen aan tai-chi- en meditatielessen, een ontspannende ayurvedische massage ondergaan en genieten van een gezichtsbehandeling speciaal voor de ouder wordende huid.


Gemak en advies
In Salus komen diverse behandelingen en advies bij elkaar: alles is erop gericht dat ‘schade’ die ontstaat door het ouder worden, zo lang mogelijk wordt uitgesteld of zoveel mogelijk wordt beperkt. Het Salusteam geeft advies en verkoopt diverse producten voor welzijn en welbevinden van gerenommeerde merken. Er zijn ook kleine behandelingen en screenings mogelijk. Vaak gratis of voor een klein bedrag. Denk bijvoorbeeld aan het epileren van wenkbrauwen, baard en ongewenste gezichtsbeharing trimmen voor heren, harsen van de bovenlip of het doorsturen van een foto van een vlekje op uw huid waar u zich zorgen over maakt. De huidcoach stuurt de foto naar de dermatoloog. In de toekomst kunt u ook uw bloeddruk laten meten – want een hoge bloeddruk betekent een verhoogd risico op dementie.


Goed en verzorgd ouder worden
Ook voor mensen met dementie
Het Salusteam is gespecialiseerd in het ouder worden van lichaam en geest. Alle behandelaren kunnen, wanneer dat nodig is, goed omgaan met mensen met dementie. Loop gerust eens binnen. De ingang van Salus is op de hoek Lange Smeestraat/Springweg.


Afspraak maken of informatie Tel.: 030 239 3151, e-mail: website: bartholomeusindewijk.nl/healthcentrum-salus. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur; zaterdag: 10.00 – 13.00 uur •


Door Bartholomeus Gasthuis.
Uit de Binnenstadskrant, editie 5 - 2019.


<< terug naar overzicht