Belgisch Film Festival van start!

Het Belgisch Film Festival zal van 9 t/m 12 juni een spetterend programma vol Belgische filmcultuur mogen aanbieden. Neem snel een kijkje op de website van het Belgisch Film Festival voor het volledige programma. Kom vanaf donderdag naar het Louis Hartlooper Complex en laat je trakteren op het allerbeste van de Vlaamse en Waalse cinema.


Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar online en bij de kassa van het Louis Hartlooper Complex. Voor openingstijden, info en reserveren, zie www.belgischfilmfestival.nl en www.hartlooper.nl. 


Gasten


Een filmfestival zonder speciale gasten is als een zak dikke frieten zonder mayonaise. Het Belgisch Film Festival is trots dit jaar weer bekende Belgen te mogen verwelkomen die al je vragen over Belgische cinema kunnen beantwoorden. Regisseur Vincent Bal (o.a. Minoes) is aanwezig bij de Nederlandse première van zijn muziekfilm Brabançonne. Documentairemaker Kristof Bilsen woont de vertoning van zijn film Elephant’s Dream bij en producer Hendrik Verthé en acteur Aboubakr Bensaïhi zijn van de partij bij de Collegetour na afloop van Black.


Eten en drinken 


Tijdens het Belgisch Film Festival heeft het LHC ook een Belgische menukaart. Bij de lunch onder meer toppers als garnalenkroketten met druivenmosterd en pistoletten Martino en Smos, en bij het diner gerechten als het klassieke Vlaamse vispotje en natuurlijk frieten met stoofvlees. Bij elke bestelling van de Belgische kaart bovendien een gratis flesje Duvel!


<< terug naar overzicht